Placeholder Picture
Verhalen van de woeste waterwereld

    Mededelingen

Vanwege het prachtige maar warme weer passen wij de tijden van het kleuterprogramma aan.
We gaan niet meer door tot 15.00 uur maar tot 13.00 uur.

Geef je kind alsjeblieft een bidon mee!!!!!

Opruimdag a.s Vrijdag start een uur eerder. 07.00 uur.
We kunnen op die dag nog alle hulp gebruiken!!!!Het Jongerenwerk Harlingen organiseert dit jaar voor de 12de keer het superleuke 4-daagse evenement Spijkerstad, voor alle jongens en meiden in de leeftijd van 4 t/m 12 jaar uit Harlingen. Het thema voor dit jaar is “de Verhalen van de woeste waterwereld ”, de locatie is net als vorig jaar naast het Harlinger Bos. We sluiten met dit thema aan bij de tallshipsraces 2018, we gaan ook een heus tallship bouwen die is te bewonderen tijdens TSR18.

Spijkerstad 2018 zal dit keer worden gehouden in de eerste week van de zomervakantie, dat is van 23 tot en met 26 juli. De opbouwdag is zat 21 juli en de opruimdag vrijd 27 juli. Hierbij kunnen we alle hulp gebruiken. U bent van harte welkom ook te komen helpen! We starten op donderdags 16 uur met opruimen en gaan vrijdags 27 juli om 8 uur ’s morgens verder.
Het programma voor de kinderen start ’s ochtends om 9.00 uur en stopt ’s middags om 15.00 uur. (let op: ook de kleuters blijven de gehele dag. )

Net als de voorgaande jaren is het hoofddoel van Spijkerstad het bouwen van hutten. Dit jaar gaan we schepen / scheepshutten bouwen. Met behulp en onder begeleiding van heel veel vrijwilligers gaan de kinderen aan de slag met hout, spijkers en allerlei andere materialen om de mooiste hutten/boten te bouwen. Het bouwen wordt afgewisseld met allerlei workshops, activiteiten en spelletjes.
Omdat het warm wordt dit jaar gaan we vooral ook veel met water(spelen) doen.Ook creatief worden de kinderen behoorlijk uitgedaagd, om hun hut en zichzelf zo mooi mogelijk aan te kleden.
Aan het eind van Spijkerstad zal weer een daverende afsluiting worden gehouden, op donderdag 26 juli om 13.30 uur, u bent allemaal (sponsoren, opa’s, oma’s, broers, zussen, buurvrouw) welkom om de prachtige bouwsels te komen bewonderen en te genieten van de sfeer van Spijkerstad.

Spijkerstad : van maandag 23 juli tot donderdag 26 juli
Programma: van 09.00 uur tot 15.00 uur
Voor: alle kinderen van het basisonderwijs in Harlingen.
Waar: op Grasveld naast het Harlinger Bos, aan Domela Nieuwehuisstraat te Harlingen
Bonte middag: donderdag 26 juli om 13.30 uur u bent van harte welkom!

Vanaf 16.00 uur Opruimen
en Vrijdag vanaf 08.00 uur.

Placeholder Picture