Welkom
Spijkerstad 2017 “Duckstad”

De groepsindeling is definitief.
Er kan niet meer worden geruild of gewisseld

Groepsindeling

Het Jongerenwerk Harlingen organiseert dit jaar voor de 11de keer het superleuke 4-daagse evenement Spijkerstad, voor alle jongens en meiden in de leeftijd van 4 t/m 12 jaar uit Harlingen. Het thema voor dit jaar is “Duckstad”, de locatie is net als vorig jaar naast het Harlinger Bos.

Spijkerstad 2017 zal dit keer worden gehouden in de eerste week van de zomervakantie, dat is van 24 tot en met 27 juli. De opbouwdag is zat 22 juli en de opruimdag vrijd 28 juli. Hierbij kunnen we alle hulp gebruiken. U bent van harte welkom ook te komen helpen! We starten op donderdags 16 uur met opruimen en gaan vrijdags 28 juli om 8 uur ’s morgens verder.
Het programma voor de kinderen start ’s ochtends om 9.00 uur en stopt ’s middags om 15.00 uur. (let op: ook de kleuters blijven de gehele dag. )

Net als de voorgaande jaren is het hoofddoel van Spijkerstad het bouwen van hutten. Met behulp en onder begeleiding van heel veel vrijwilligers gaan de kinderen aan de slag met hout, spijkers en allerlei andere materialen om de mooiste hutten te bouwen. Het bouwen wordt afgewisseld met allerlei workshops, activiteiten en spelletjes. Ook creatief worden de kinderen behoorlijk uitgedaagd, om hun hut en zichzelf zo mooi mogelijk aan te kleden.
Aan het eind van Spijkerstad zal weer een daverende afsluiting worden gehouden, op donderdag 27 juli om 13.30 uur, u bent allemaal (opa’s, oma’s, broers, zussen, buurvrouw) welkom om de prachtige bouwsels te komen bewonderen en te genieten van de sfeer van Spijkerstad.

Spijkerstad : van maandag 24 juli tot donderdag 27 juli
Programma: van 09.00 uur tot 15.00 uur
Voor: alle kinderen van het basisonderwijs in Harlingen.
Waar: op Grasveld naast het Harlinger Bos, aan Domela Nieuwehuisstraat te Harlingen
Bonte middag: donderdag 27 juli om 13.30 uur u bent van harte welkom!

Vanaf 16.00 uur Opruimen
en Vrijdag vanaf 08.00 uur.

Placeholder Picture